Some Things Are Timeless

In het winkelgedeelte van onze zaak stellen we je onze collectie tijdloos mooie spullen voor. De voorwerpen van STAT zijn decoratief, soms functioneel, altijd origineel en geven net dat persoonlijke tintje aan je interieur.

Je vindt er lampen, vazen, keramiek, kleinmeubelen en nog veel meer uit verschillende periodes, gaande van de jaren ‘30 over vintage en retro tot twintigste-eeuws en Scandinavisch design.

Voeg daarbij nog wat (betaalbare) kunst en leuke kitsch, en je krijgt onze visie op schoonheid die de tijd doorstaat.

 

 

Er is nog een beetje werk aan

STAT

         

Some things Are Tasty

Ook in ons degustatiesalon staan smaak en tijdloos genieten voorop. Je kan er komen verpozen bij een kopje koffie, een glaasje wijn of cava of een ‘apart’ biertje.
Voor de kleine honger bieden we lekkere soep, een verwenbordje, een assortiment Franse, Italiaanse of Belgische kazen of klassiekers zoals een smakelijke boterham met plattekaas en radijsjes, vergezeld van een frisse gueuze.
Dezelfde speelse mix van stijlen die je terugvindt in het meubilair en de decoratie van onze winkel hebben we trouwens ook hier doorgetrokken: je zit er op stoelen uit de sixties, op tafel ligt bestek uit de seventies te glimmen naast servies uit de eighties.

Some Things Are …

Ten slotte willen we niet alleen een streling voor het oog creëren, maar ook voor het oor.

De muziekkeuze van STAT is al even eclectisch als het interieur: we spelen klassiek en jazz, maar evengoed pop of chansons uit de jaren ‘20 en ‘30. Niet wat je elke dag op de radio hoort, wel tijdloos mooie muziek die onmiddellijk aanspreekt en toch verrast.

Uniek

Uniek

Beleving

Beleving

Inspirerend

Inspirerend